о презентацији

ПравоИКТ: Serbian ICT Law Resource је иницијатива групе независних експерата из Србије и Европе посвећена развоју и популаризацији права информационо-комуникационих технологија у Србији.

више

о нама

ПравоИКТ је отворена, неформална група стручњака из различитих области са заједничким интересовањем за право икт и теме као што су приватност, заштита података о личности, рачунарство у облаку, е-управа, Интернет ствари...

више

сарадња

Сви који желе пишу за ПравоИКТ, буду препознати као специјалисти за ову област и промовишу организацију за коју раде, могу да нам се придруже, постану сарадници и поделе своје знање, искуство и мишљења.

контакт

нови текстови

Ми смо први српски интернет сајт посвећен искључиво праву информационо-комуникационих технологија. Ово су наши најновији текстови.

теме

Промовишемо теме о којима се код нас мало прича. Пишемо о приватности, заштити података о личности, Интернету ствари, рачунарству у облаку, онлајн коцкању...

публикације

Писана лако разумљивим језиком, наша штампана и електронска издања су осмишљена тако да вам у оквиру уско специјализоване области пруже максимум корисних информација.

билтен

Немате времена да читате на сајту? Пријавите се за ПравоИКТ билтен и једном седмично примајте текстове директно на мејл.

новости

Сазнајте шта пишу други. Прегледајте наслове текстова објављених на сајтовима државних органа, европских институција, и више!

Будите у току! Читајте коментаре наших аутора о актуелностима из области права ИКТ.